Autók » Fiat » Multipla (1999-2004)

Multipla 1.9 JTD

Több mint autó

A lenéz?, megvet? tekintetekért b?ségesen kárpótol a Multipla, annyira hogy a tulaj
aztán már kívülr?l is szépnek látja. Multiplások mindig üdvözlik egymást- talán nemcsak
a ritka találkozások miatt, hanem mert ez az autó nagyon jellegzetesen egyéni kívül-belül.
Persze nem tökéletes, /autópályán még lehetne plusz 10 lóer?, futóm?ve túl érzékeny
az úthibákra, küls? tükrök nagyon holtteresek,/
de az a tágasság, átláthatóság, nagyon kényelmes üléspozíció , /ül?lap lehetne kicsit
hosszabb a vezet?nél/, hogy a hátul ül? sem harmadrend? állampolgár, az ahogy
kanyarokban fekszi az utat, a nagyon kedves bels? design, igen szerethet?vé teszik az
autót. Egyébként t?rhet?en megy, városban jól fogyaszt, / 7l a pesti dugóban, klímával
nem rossz/ Jó a fék, átlagos a váltó. Eddig elég kevés hibát produkált, belül sincsenek
olaszos zörgések, de nem emiatt szeretjük els?sorban, vannak gyorsabb, halkabb autók,
de valamit nagyon eltaláltak a tervez?k, kevés autóban érzed magad ilyen jól.
P.S.2008, 8 éves lett az autó. Azóta újabb 50 000 km került az autóba, most már 180 000 felé közelít az óra, fék és kuplungfelújítás történt az autón 140 000 környékén, és egy Multipla hiba, a pótkerékemelő adta meg magát most 8 éves korában,ami elég kellemetlen tud lenni, különben nagyon szépen szolgál, olaj alig fogy, igaz rendesen van szervizelve, és nincs széthajtva.
Nemcsak kellemes, megbízható is, idén több külföldi útra mentünk vele, probléma nélkül.

- 113000 km- elöl középs? ülés támlafelhajtó bowden szakadt,gyári riasztó csere-120000 km, klíma nem h?t-120000km óta-de ez egy gáztöltéssel megoldódott.

Fiat Mo Autócentrum, mindent nagyon jól megoldottak, csak a gyári alkatrészek drágák.

Fiat Szabó Érd, szintén nagyon jó

Fenntartási költség (7) Évjárat 2000