Szürke kombájn
Annak ellenére, hogy sokat költöttem rá, nem bánom, hogy megvettem. Belül bazi nagy, szuperül ki lehet látni bel?le. Felsorolni sem tudom mi mindent szállítottam már vele! Nyaralásra, sielésre ideális, hihetetlen mennyiség? csomagot el tud nyelni, és a tetején még egy 600 literes box is van. Imádom vezetni. A Multiplások mindig üdvözlik egymást.
Lassan kezd f?teni, és mivel nagy a légtér lassan is melegszik be. El?zésnél észnél kell lenni, mert biztos, hogy fel kell váltani el?zés közben, viszont a váltó rövid úton és pontosan vált. Nagyon nem szereti a rossz utakat, a futóm? nem igazán tudja kisimítani a gödröket. A hátsó ajtók mintha nem passzolnának a helyükre. A fels? ívnél nagy a rés, ezért amikor esik az es? ott megáll a víz, és amikor kinyitom az ajtót épp a gyerek lábára csorog. El?z? tulaj leszakította a kartervéd?t, ezért már kétszer is meghúztam az olajtekn?t.
- Rögtön vásárlás után kormánym? olajfolyás: 40 000-ért felújítva , egy év garanciával. Klíma kondenzvíze jobbnak látta, ha az utastérbe folyik, emiatt az els? sz?nyeg tocsogott a vízben, és kiszáradás után is poshadt szaga volt, ezért ment a kukába. A dolog házilag megoldva. Klíma tisztítás 15 eFt. Klíma kompresszor tömít?gy?r? csere, gáztöltés 30e. 2 db injektor cseréje, két hónapon belül 280e, légtömegmér? 50e. Alsó leng?kar szilent csere.
- 2005.07.25
- Ezt még be kell írnom, mert nem hiszem, hogy mindennapi: két hete eltört a jobb els? rugó! Magyarországon, Ausztriában rugó nyista. Két hete megrendelték Olaszországból, és még nem igazolták vissza. A gatyámat ráköltöm erre az autóra. Arra gondolok, hogy ha 0 km-rel az enyém lett volna, nem lenne ennyi baja...
Els? injektor cserénél SPQR-be szállíttattam. Nem tudták diagnosztizálni az injektor hibáját. Egy hétig állt náluk.
Az összes autómmal a WIEN szálló mögötti valamikori Citroen szervizbe jártam. Eddig minden bajomat orvosolták. Nagyon rendesek.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Punto 1.1 | Következő autója? | – |