A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Fiat » Multipla (1999-2004)

Multipla 1.6 ELX 

Az ítélet értékelése
3,7(6 db)

Rút kiskacsa

Szöveges ítélet

Az elejétől fogva tetszett, de mikor bemutatták még túl kölyök voltam - egész más volt, ami birtoklási vágyat keltett. A sokadik autónál jártam, mikor váratlan fordulat állt be az életemben - megint bringára ültem és annyira rákaptam, hogy az autó csak állt a ház előtt, ment havonta 50 km-t. Nem nehéz kiszámolni, kicsit fölöslegesen állt benne a pénz. Kellett helyette valami amiben elfér a család (apa-anya-3 gyerek), a csomagok, és túlvan az értékvesztése legjaván. És akkor szembejött egy az utcán...megnéztem a használtautón, úgy tűnt megvan a tökéletes családi autó. Megnéztem párat, a belseje mindnek lehangoló - a műanyag elemek rettenetesen tudnak kinézni, de javítható. Az 1.6 benzinesnek nagyon nem tud komoly baja lenni így mellényúlni is nehéz, a kiszemelt példányon törés nyomár nem találtuk így elhoztuk. A legjobb autóm lett idáig, kényelmes, mégsincs benne "rohadtnagy bálnával libegek az úton" érzésed. A gyerekek imádják, feleségem vezeti ami nagy szó, az előző három autót nem volt hajlandó. Ami furcsa: 1999 óta gyártják és még mindig van aki először lát ilyet. 4-5 kilométeren egyszer garantáltan UFO-nak néznek, remélem a TEK-et azért nem küldik ránk :)

Ja, a Multiplások: ha szembe jön villog, ha hátulról villog, megelőz és elakadásjelző+kéz ki az ablakon és integet. Mindegyik, kivétel nélkül :)

Hibalista

- Első lengőkarok, szilentek cserélve + generátor csere (bontott, garis) + vezérlés beállítás + hátsó fék beállítás összesen 65.000.- - - Hidegindításkor kicsit hosszan kell indítózni (3-4 másodperc), de utána megy szépen - a hiba oka egyenlőre ismeretlen. - - Indítás után néha az ABS-re panaszkodik, vizes úton kipróbáltam, a hibajelzés ellenére hibátlanul működik (hibajelzés 5 indításból 1-2 esetben van, hibatárolóban nincs nyoma)

Ide hordtam szervizbe

"Sarki szaki", olasz specialista. Korrekt, gyors, olcsó. 10 pont.

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2001
Kényelem (8) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 140000
Megbízhatóság (5) Vezetett km 1000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 9 l
Előző autója? G Következő autója? Grand Espace IV.
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (7.7/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Fiat Multipla 1999

További ítéletek (57 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)