Autók » Fiat » Multipla (1999-2004)

Multipla 1,6 ELX

Ronda, de belülr?l nem látom

Mikor el?ször megláttam, azt mondtam magamban, nekem ilyen autóm az életben nem lesz. Aztán néhány év múlva kellett egy nagy kocsi a 4 gyerek miatt, elkezdtem keresgélni. Új autó szóba sem kerülhetett, elkezdtem böngészni az újságokat és az internetet. Nem találtam olyat amely árban és m?szaki tartalomban is megfelelt volna, mikor egyszer csak az interneten találtam egy fekete szín? Multiplát. Hát mondom lesz ami lesz, azért megnézem. Elmentem, körbejártam néhányszor, aztán kértem, hogy mehessek vele egy kört. 5 perc autózás után egyértelm? lett, hogy ez az autó kell nekem. Mi volt az ami els?re megfogott??? A tágas, kényelmes utastér, (talán az ül?lap lehetne egy kicsit hosszabb) jó vezethet?ség, rendkív?li stabilitás, futurisztikus, de tetszet?s bels?, a jó variálhatóság. Akár 4 ember és egy h?t?szekrény is kényelmesen utazhat benne. Ha nincs benne a hátsó üléssor, egy raklapnyi cucc belefér. Mondjuk erre nálam ritkán került sor, viszont sokszor utaztunk benne hatan, többször külföldre is. Igazán jól kitalált autó, az olaszok legjobb konstrukciója. Most 108000 km van benne, m?szaki hiba nem fordult el?, a kopó alkatrészeken kívül mindössze 20000 forintot költöttem rá a rossz magyar utaknak köszönhet?en. Mindenkinek ajánlom. Aki családi autót akar venni próbálja ki el?ször a Multiplát. Ennél jobb ár/érték arányú, hasonló tulajdonságú, m?szakilag megbízható családi autó nem létezik, vagy nagyon nagyon drága. Ha nem n?nének a gyerekek, a következ? autóm is Multipla lenne.

- 2 db. kormány gömbfej, és 2 db. függ?leges stabilizátor rúd összesen kb. 20.000,- ft.

Nem hordtam szervízbe, magam végeztem a rendszeres karbantartást.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző autója? Brava Következő autója? ???
Verdikt (7.3/10)

Fiat Multipla 1999