MultiKultúra
Nagyon szeretjük, ez a második, azaz családi autó, jó nagy benne a tér, szerintem nem megy szarul, váltót és kéziféket is könnyü megszokni. 2 szánkó elfér a csomagtartóban, vagy 3 bringa, de még több minden is, ha variálom a hátsó üléseket.
A Multiplások mindig villantanak, köszönnek egymásnak. Jó érzés, és nem egy kommersz béna, unalmas egyterűből integetek kifelé. Sokan megnézik, a legtöbben rögtön öklendezni kezdenek....
update 2008.09.12.
Azóta is használjuk, 8 és fél éves, majdnem 100e km, gyerekek kedvence (mieinké legalábbis). Most már van belőle több az utakon, kevesebben öklendeznek, ha látják.
- első "összekötöstabilizátor"? szilentje
- kuplung, fogyóeszköz
- szilent az első futóműben
- szétrobbant (szétnyílt) a középső kipufugódob, kicseréltük, és utána kiderült, hogy a hátsó van eltömődve és nem ment át rajta a gáz. Kicseréltük azt is (szerencsére még azelőtt, hogy újra szétnyomta volna az új középsőt is)
Egy volt fiatoshoz, de otthagytam nála 30K ft-ot, mert nem találta a hibát, viszont minden egyéb szilentet kicserélt, meg a függöleges stab. karokat is. De legalább felújította a futóművet. Viszont vicces volt. Címet inkább nem írok. Ha valaki az ellenségem, az szóljon, annak megadom.
Aztán elvittem Dezsőhöz, aki egy futómű és gumi szakértő és egyből rájött mi a zörgés valódi okozója és 5000 forintból megszüntette (anyagköltséggel együtt!!!)
Update 2008.09.12.
De a csúcs a Pisti, aki olaszautóspecialista, nála jobbat nem tudok elképzelni se. Ő 10-es. Pécsen van.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2000 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 52000 |