DA DA DA!!!!
Szoval ay FRV egy jo auto, de van jobb is! Ezert vettem multiplat. Nem banom hogy lecsereltem, mert ez valoban sokkal jobb auto es remelem ezzel nem lesz annyi bajom mint a japannal. A megbizhatosagnal azert irtam 10-et mert remenykedem. Olcson vettem, meg gyari allapotu, ELX kivitel.
Egy baratomnak van ilyen kocsija, odakat enekelt a kocsijarol, nekem is tetszett (bar azert inkabb erdekesnek mondanam, mint szepnek), berelhettem egyett 4 napig es meggyozo volt.
Miskolcon volt egy kereskedesben, nagyon szabadulni akart a kocsitol, mar majdnem konyorgott, hogy vigyem rakba. Mondjuk ettol csak olcsobb lett.Megnezettuk, semmi baja, hibatlan, tenyleg gyari allapotu. Ha tudtam volna ezelott, nem Hondat vettem volna.
A fogyasztasa jo, uttartasa nagyon jo, es nem hangos a motorja. Egy valami az FRV javara: a gyari HIFI jobb nala.
Itt mar mindenki leirta az elonyoket, hatranyokat, tudom es ertem, hogy mirol beszeltek. Ugy latom akinek multiplaja van, az mintha valami hitterito lenne aki szorja az iget a tobbi autos kozott. Mondhatni en is megtertem, mint itt sokan, bar meg szokatlan, hogy ujjal mutogatnak a kocsimra. De szerintem csak irigykednek. A gyerekeim egyfolytaban multikat nezegetnek az utakon es mindig figyelmeztetnek, hogy villogjak nektek. Jo!!! Ez nagyon tettszik, legalabb nem rugdossak egymast. Majd talalkozunk! Igor
- Meg semmi
Csiki-Bege Bekasmegyer