Család kicsi kincse!
Mint annyi más sorstársam én sem gondoltam, hogy egyszer Multim lesz. De arra sem számítottam, hogy négy lesz a kislány.
Mikor először megláttam (nem tom mikor volt) tudtam nekem nem lesz ilyen csodabogaram soha. (viszont nem vagyok tévedhetetlen!)
Nem tudtam tetszik vagy nem. 2006 őszén kezdett foglalkoztatni a gondolat: kinőttük a "mi autónkat". Sok fajta megoldás eszünkbe jutott, de az idő előre haladtával mindig a Multinál kötöttünk ki. 2007 tavaszán pedig már más szóba sem jöhetett! A távoli rokonságban van egy, de az a rokonság annyira távoli, hogy még csak nem is ültünk benne.
Elkezdve a célirányos keresést rádöbbentünk Dunántúlon nincs egy darab sem. Tehát elmentünk Békéscsabára! (Itt kell megjegyeznem a békéscsabai Fiat márkakereskedés nagyon korrekt egy cég!) Szóval elhoztuk. Már a hazaúton beleszerelmesedtünk! Tágas, kényelmes a méretéhez képest megy is. Nagycsaládnak nem kellhet más! Reggelente öt gyereket viszünk iskolába a közeli városba és pompásan bevált!
Ha rálépek a gázra megindul mint egy harckocsi, ha poroszkálni akarok azt is lehet. Magasan ülök az átlag kocsik felett simán átlátok, biztonság érzetet is ad. A váltó szenzációs helyen van,
(viszont a hátramenetet néha nehezen veszi) a kézifék szintén (ha idegen ül be soha nem találják) üléseket pikk-pakk kilehet venni majd, vissza is, kempingezni ideális, égész család+minden cucc befér! Külsőre imádni való! Nem egy kockafejü német tervezte az már biztos! Utcán, parkolóba mindig megnéznek. Nagycsaládosoknak szociális juttatásként adnám kormányunk helyében.
Szóval pontosan egy éve használjuk, egy éve szolgál minket és még ma is élmény ha vezethetem, keresem az alkalmat a menésre. Egy év alatt csak kisebb hegesztés a kipufogón meg önindító felújítás volt. Megbízható. Egyszerűen szeretni kell!
- Kipufogó, csak hegesztés 2000
- Önindító: bendix + apróságok:20000
Szomszéd. Böcsületes, mindenevő ezermester.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |