Autók » Fiat » Multipla (1999-2004)

Multipla 1.6

A valaha gyártott legjobb FIAT

Nekünk ez a negyedik Multiplank, 1999-óta ilyennel járunk. 2003-ban megláttam az első képeket az újról, gyorsan rendeltünk még egy "régit", ami 2004 februárban jött meg. Ezt hajtjuk azóta. Még soha nem hagyott cserben egyik sem. Korábban 1-2 éves korában cseréltül le, mert nagyon sokat mentünk. A mostani több mint három éves, de szinte semmi gond nem volt vele.
Általában 4-en használjuk (2 felnőtt 2 gyerek.) , néha 6-an, mindig nagyon kényelmesen elférünk benne.

- A vezető ülés állításával volt gond, 2 db 100 Ft-os gumicső megoldotta a problémát.
- Eddigi összes Multiplankon (ez a 4.) 60e-nél cseréltünk kuplungot, ez 75000-ig bírta.
- Ezen kívül csak a kötelező szerivízek voltak.

Fiat Riegler Tatabánya

Large Auto - Halásztelek