Autók » Fiat » Marea (1996-2002)

Marea Weekend 1,6 SX

vad szépség

A kocsi design-ja telitalálat. Mindenkinek nagyon tetszik. Ha nem lennének ennyire el?ítéletesek a Fiattal szemben, akkor sokkal több lenne az utakon bel?le. A csomagtartójába eddig mindent bele tudtam pakolni. Hosszú távon is viszonylag kényelmesen tud 5 ember utazni benne.
A menetteljesítménye nagyon jó. Bármilyen kanyarba bátran bele lehet menni, maximum az utasok rikoltanak a hátsó ülésen. A fékek jók, bár kell egy kis id? mire bemelegednek. A motor egész jól húz; bár igazi élet csak 2000-2500 között jön bele. Nemrég vezette egy haverom, akinek új TS Corollája van, és nagyon élvezte a hangját, és a nyomatékos motorját. Mindig 6000-nél váltott.
A lényeg, hogy egy nagyon jó autó és szerintem t?lem fog a bontóba menni majd, ha kilehelte a lelkét, de az még nagyon sokára fog bekövetkezni

- kopó alkatrészek
- kilincsek
- hátsó zár szart be
- a csomagtartó hidraulikája nem bírta a -20 fokot és kifingott
- az els? futóm? a sok terepezést?l kicsit megviselt lett
- kipufogó

Németh Mihály Dunakeszi
korrekt és megbízható

SPQR
Az egyetlen pozitívumuk, hogy vannak, és most már lehet náluk Ferrarit és Maseratit nézegetni. Abszolút nem ügyfélbarátok.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1998
Előző autója? Tempra Következő autója? amire lesz pénzem