Autók » Fiat » Marea (1996-2002)

Marea 16, ELX

Gépsárkány

Sokan el?ítéletekkel bírnak az olasz autók iránt, ezek az emberek a régi "zsigulis" szerel?k hatása alatt állnak, mert ezek az emberek csak a primitív német technikához (70-95) értettek különösebb m?szer vásárlását mell?zve! Tehát csak olyan autót ajánlott, amihez értenek is!
Komolyra fordítva a szót volt Passatom, Suzukim, de a Marea az isten! Soha nem fogok más autót venni csak Olasz autót.
Amikor beleülök minden gondom, bajom elfelejtem.
Nem tudok rosszat írni róla, ami esetleg van az a többi autónál 10*-esen el?jön.
Ami nagyon jó:
teljesítmény, váltó, design, fényezés, futómúhangolás, megbízhatóság, nagyonkicsi fenntartási költség.
Esetleges hátrány: A sportos futóm?vet félévente át kell nézni! Nem jók a futóm?höz a kisperszámú gumik, mert azok kinyírják a szilenteket!

- Indexautomata (1000 ft)
- Jobb els? stabilizátor rúd (8700 ft)
- Szilentek 4*2500Ft/db
- Leng?kar 14400 Ft/db