Az igazi SZERELEM
2 hétre rá sikerült összetörnöm. Nagyon. A motor nem sérült. De azt hiszem megérdemli a feltámasztást. Az alkatrészek beszerezhetőek, nem vészesek, de lehet veszek rá egy donort, így még olcsóbb. Ha kész vagyok vele ismét írok, s talán képet is mellékelek.
Most már 340.000 km és mindíg ok. Fris műszaki, friss zk, csont nélkül! Most voltam vele Skegnessben (Egyesült Királyság) átlag 140 km/h és 6,2 l/100 km fogyasztással. Hibátlan.
Most így kb 310.000 km környékén már minden km adomány, de azt hiszem még hosszú ideig maradunk társak. Lassan lejár róla a hitel. Meg a műszaki:-( Önindítót kellett cserélnem, mert állandóan leforgott, csak ritkán indította a motort. Még a gyári dátumos eredeti bosch volt benne. Ennyit bír. Hihetetlen. AZ autón nemrég vezérlést (szíjat, görgőket) is cseréltem. Megdöbbentett, de még itt is volt gyári alkatrész :-) A futómű eddig bírta. Megint szilentezni kell. Főleg városban (bp) tettem bele a km-ek nagy részét. Egyszer volt egy horvátországi úton.
Azt mondom, hogy amíg ki nem rohad alólam (ami nehéz mert full galvanizált), vagy valami észveszejtő drága laktrész nem kell bele, addíg mindenképp marad.
Négy év és nem untam meg. MIndíg indulásra kész és sosem hagy ott. Ez az ideális autó!
A világítás még mindíg gyenge, de bíztattak, valami xenonos csodával 20.000 Ft-ért. Csak azt nem tudom, hogy bele merjem-e tenni.
Nagggyyyooon jóóó! Kényelmes, tágas, igen keveset eszik, csinos, belülr?l is fantáziadús, jól pakolható. Ami nem tetszik, hogy a világítás lehetne er?sebb.
- Most lesz egy halom kasztni elem, ha meglesznek leírom az árukat.
- Jelen: szilentek, izzítógyertya (gyári van még benne), önindító (gyári volt benne 31e felújított), összetörtek, de bontóban olcsóak az elemek (ajtó 20e, sárvédő 5e)
- Klímakompresszor(szerelői hibából 30000 ft) Vezérműszíj kerék (anyaghiba 5000 Ft) Első lengőkar szilent (budapesti utak (4x2500 Ft) Fékbetétek (nem emlékszem)
Jómagam
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | 100 CD | Következő autója? | FIAT, csak lenne valami nagyobb autójuk |
Verdikt | (7.3/10) |