A kényelmes csatahajó
Csak egy évig használtam és nem jószántamból ennyi ideig, hanem mert ellopták, ráadásul a két gyerekülést is elvitték!!! Pedig mindenki azt mondta , hogy ezt nem lopják... :-((
Nem volt az az ugrálós autó, bár ha nagyon odaléptem, megugrott, de olyankor szinte hallhatóan nagy kortyokban nyelte a benzint (Hiába, az 1,4-s motor kicsi volt hozzá), a mechanikus klima bekapcsolását meg nagyon nem kedvelte, olyankor érezhet?en lustább lett a szokottnál is.
Ezzel együtt nagyon szerettem, nagyon kényelmes volt, négy gyereket be tudtam préselni hátra, és ami nagyon fontos volt, a csomagtartóba HOSSZÁBAN beférft egy iker-babakocsi, ami azért szép teljesítmény.
Meglehet?sen pocsékul éreztem magam, mikor nem találtam a helyén egy reggel, f?képp, mivel a Cascoja 170000 Ft lett volna havonta és nem tudtam kifizetni, így se pénz se autó. Egyébként pedig >#?&?|??&? a tolvajoknak!!! A mai napig siratom!
- Hátsóajtó zár kallantyúja beesett, nem lehett kinyitni, csak hosszas piszkálás után, igaz a zárszerkezetett 4 éve 5000 Ft-ért kínálták a gyári szervízben. Alig 3 évesen kettétört a kipufogó csöve a hátsó dob el?tt.
- Nem vittem soha szervízbe!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |