Lomhafutár
Az idén elhatároztam.hogy veszek egy Fiat Lineát elégé vegyes érzéseim támadtak az autó iránt,
Meg is osztom ami tetszik, hogy szép tágas belső, kényelmes vezetni.
kárpiton nem látszódnak kopásra utaló jelek még most sem. Majd nem olyan mint ha új lenne. Megbízható, egyenlőre még nem hagyott sehol sem. Aztán szerintem ennyi is 77 lóerős, csodát nem várok tőle, gyorsulni nem szeret, és az emelkedők se a kedvencei, kivéve ha lefele kell menni, azt imádja :)
Mióta megvettem szokásos olaj+ szűrő csere,azután termosztát csere.
164000 km-nél recsegéssel jár a hátramenettel kapcsolás,és az egyes fokozatot se nagyon vette főleg ha bemelegedett a váltó, kuplung szett csere
Szétment benne valami Flexibilis cső, visszafele áramlót a szén-monoxid, csere
Aztán elektromos hibák : vezető oldalnál nem lehetett az ablakokat vezérelni,
száll szakadás. szerelőnél kiderült nem először fordult már elő vele.3 szál forrasztás.
Megadta magát a bajusz kapcsoló, felfelé tolva a kapcsolót nem jelez jobbra az irányjelző.Mint kiderült nem lehet magát csak a kapcsolót cserélni, cserélni kell az egész kormány kapcsolót.Mivel ritka betegsége a Fiatnak ,így elég nehéz beszerezni, és nagyon drága is. Jelenleg 106000ft. Igen sajnos ennyi.Nekem marad a bontó:)
Fényezése nagyon sérülékeny.Kavicsfelverődések nagyon meglátszanak rajta.
KB fél éve van nálam a kocsi nem tudom más autónak is ennyi betegsége van-e, előző kocsim egy Nissan Almera volt, arra kb két év alatt tudtam ennyit írni.
- termosztát csere kb 25000ft, - kuplung szett csere (66000 ft)+kiemelő villa kb (5000) + munkadíj barátiba 30.000 - Flexibilis cső 16000ft - száll szakadás - forrasztás 5000huf - kormánykapcsoló: még rejtély :)
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2007 |
Kényelem | (9) | Használati időtartam | év |