Autók » Fiat » Fiorino (2008)

Fiorino 1.3 Multijet

ÓÓÓCSKAVAS

-A jó talán az.hogy a fék úgy működik mint ahogy egy autón kell.
Többet nem tudok.

Azért adtam mindenre csak 1-est mert lentebb már nem tudtam osztályozni.
A munkáltató büntetése a dolgozókra nézve.
A világ legdrágább "autója",mert olyanért pénzt adni ami xar az tényleg pénzkidobás.

Kezdjük:
-Az ablaktörlő lapát hangja egy kész kínzás az utasokra nézve,ráadásul nem lehet hirtelen bekapcsolni,ha kell ugyanis a kapcyolóját tekerni kell
-Az oldalsó tükrök ugyan magasak,de ki kíváncsi a kocsi tetejére,inkább tudni kéne rendesen sávot váltani
-az összes zár fordítva csukódik a kulcsal mint egy normális autón (megszokni lehetetlen)
-A hátsó csomagtér ajtót úgy kell bevágni mint egy MTZ.traktor ajtaját
-Üjjünk bele(nem lehet)100km-er után idáig mindenkinek vagy a háta vagy a lába sajog ami 320km-után nagyon erős fizikai fájdalommá alakul át(ja és még ott a visszaút) "ez mind a 8 kolegám véleménye is"Mindkét első ülés.
-Nem megy! A gázpedál megnyomása után,gyorsításnál(akár folyamatos lassú gyorsulásnál is) nem történik semmi kb.3-4 másodpercig.Ha megy a klíma akkor ez az idő a duplája is lehet.
-A fütőmű állandóan elálítódik,ráz morog,kattog,zakatol,az autó segge táncol az uton.
Egyenlőre ennyi.

Vezettem már nagyon sokféle autót,de ijet még idáig nem,ÓÓÓCSKAVAS

- A komplett első futómű.

Fiat m.szervíz

Fenntartási költség (3) Évjárat 2009
Megbízhatóság (3) Vezetett km 62000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (1.6/10)

Fiat Fiorino 2008 (2010)