Fostaliga
Háát jó az nem jut eszembe,pedig gondolkozom.
Rosszak:
1.Baromi kényelmetlen kínzóeszköz mindkét "ülésen"(ez nem egy,hanem 6 ember tapasztalata)Fejfájás,derék,csípő,gerinc,nyakzsibbadás,térdfájás
2.Ablaktörlő:hirtelen nem lehet bekapcsolni,ugyanis tekerni kell,aztán jön még csak a hangja(állítom,hogy szakadó esőben épp eszű ember nem bírna ki folyamatosan 1,5-2 órát)
3.Nem fűt,nem hűt:már plusz 5.fok-nál lefagy az ember lába és keze.Ami 1 óra múlva sem enyhül.-2 foktól belülről kell kaparni a jeget a fűtéskapcsolók állásától függetlenül.A klíma szintén zenész,csak 25.fok alatt hatásos.
4.A tükörből szinte semmit nem látni.
5.Az ajtózárak kulccsal zárását egyszerűen nem lehet megszokni(minden fordítva van mint egy normális autón)
6.A hátsó ajtót úgy be kell vágni mint egy IFA-ét.
7.Pattog mint a nikkelbolha,ráadásul nem képes az úton maradni és egyenesen haladni(teljesen mindegy milyen gumi van rajta)
Esőben 140-nél ÉÉÉletveszélyes .
8.Nem megy csak zúg,előzni szinte lehetetlen
9.belülről kopog,zörög minden
10.A gyári antennája is egy kalap szr(vagy az illesztése,vagy a kábel vagy az antenna,de csak komplett csere után lehetett benne rádiót halgatni)
11. 5,7.L-es fogyasztása szerintem sok.
Aki erről a szrrakásról áradozik,meg isteníti,szerintem annak ezért fizetnek.Elképzelhetetlennek tartom,hogy bárki is ezt szeresse aki legalább 1 órát is ül benne folytonosan.
- Gyakorlatilag gyárilag rossz rajta minden így azt hinné az ember,hogy nincs minek elromlani.De: - -Első lengőkarok,-toronycsapágy 2x2db,de ez sose tökéletes - -Hátsó ajtózár,-Első ajtózár,-Egr szelep vagy mi(nem mondták meg,egyszer csak 65 volt a padló)-Hátsó futómű,de a javítás után se bír ki 30 000-ret. - -Ablaktörlő lapát 30 000-nél.
Fiat Ring.
Fiat ring