Önmegsemisítő kaszni
Igen ez is egy Önmegsemisítő kaszni. Az előző is az volt. Bár ez egy fokkal jobb. Ezen még nem ment át a csavarhúzó a küszöbön. 3 helyen beázik. Több helyen is megrepedt a kaszni. 4,5 bar keréknyomás Bp. utak.
Egy munka miatt kellet gyorsan venni. Utólag elhamarkodott döntés volt. 5db ilyen autó volt az egész országban 250km egymástól. A piaci ár alatt vettem. Csak többett kellet volna alkudni.
Valójában az előző tulaja egy igazi gánymájszter. Pillanatragasztó, pálmatex, sziloplaszt. Ez pont az a 3 ragasztó amit az autóiparban lehet használni ha valami letörik. Ja eltört egy patent, letört egy fül megragaszt.
A Befecskendező üzemzavart jelző lámpa letakarva. Első lámpák tartó fülei letörve. Tetőkárpit kivágva hangszórónak. Ami hazafele majdnem a fejemre esett. Minden lefújva szilikonnal hadd csússzon a lábad a szőnyegen. Még sorolhatnám.
Motor jó. A váltó 5 4 fokozatban néha akad. féltengely kopog. A Valós km nem tudom. Az elöző ducátonál sem lehetett tudni. Magyar valóság. Hiába nézed meg a korrábbi eredet v. műszaki vizsga képeit adatait. Nincs kép v. csak az utólsó 3 számjegy látszik.Azt szoktam mondani: Következmények nélküli ország vagyunk.
Az órában 274000 komputer 95000. 2012.03.26 eredetvizsga 179000km. Ja km óra komputer bodykomputer cserélve. 3 hete javítgatom, ganyézom. Csupán egy teli vödör kosz volt az autóban.
Eddig 350 ezer lett ráköltve.
Több vélemény majd ha használtam.
- Most vettem.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |