Autók » Fiat » Ducato (2006-2014)

Ducato Maxi 2,3 multijet 17m3

Maxi teve.

Szerintem nincs baja az autónak. Sokat megyünk vele, igaz főleg külföldre jár a kocsi autópályán, de teszi a dolgát zokszó nélkül. A sofőrjeim megbízhatóan vezetnek, és nem a Ducatón akarják kiélni rally versenyzői ambícióikat. Az egész kocsin érezni, hogy most már elég régen gyártják ezt a kategóriát, okosan tervezték az autót. Kényelmes, normális vezetési pozíció, gazdaságos üzemeltetési költségek, tényleg nem tudok rá rosszat mondani. Talán a veszettül kemény rugózás, de ez gondolom a kellemesen túlméretezett teherbírás következménye. A tíz literes fogyasztás kb. 100-110 km/h-nál értendő. (Ez a legmagasabb kivitel, a szelet azonnal tudatja veled a fogyasztással.)
Ha valami bajom lesz vele, nem fogom eltitkolni.
Azt hiszem sok Ducato azon vérzik el, hogy a kormánynál ülők Sebastien Loeb-nek képzeli magukat.

- Egy két belső burkolat zörögne - ha nem támasztanánk ki. A váltó nagy súlynál tolatás esetén elindiláskor beremeg. A szervíz szerint az áttétel és a nagy súly az oka. Egyenlőre elfogadom a magyarázatot.

Fiat Twin, Miskolc. Normálisan végzik a dolgukat, felhívnak, ha valami nem tisztázott a szervízzel, nincs semmi bajom velük.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2007
Előző autója? Következő autója? A következő Ducato.
Verdikt (6.1/10)

Fiat Ducato 2006 (2010)