Autók » Fiat » Ducato (2006-2014)

Ducato 3.0jtd

Fiat Ducato remélem soha többet!!!!!!!

Második itélet a garancia csődje az autó,aki teheti az vegyen Jumpert,vagy Boxert,mert ha egy rossz darabot fog ki sose lessz garanciában megjavitva!Motor nyomatéka jelenleg 1700f/perc-nél187NM 400NM helyett kw:33 kb75-80kw helyett!6.-ik fokozat1700f/p kb91km/óra.Maxi össztömeg:6,5t vontatmánnyal.A váltóhibás szériák váltói sorba mennek tönkre!Javitás több mint500000ft.2009 02 18-án a motor elhalálozott kb109 800km-nél A Fiat Magyarország kft birósági szakértőt rendeltetet ki,aki megállapitotta,hogy gyárihibás a motor,ami igen ritkán fordul elő.Várjuk az új motort,majd folytatjuk az irást.A tegnapi nappal (2009 03 03)mit takar a motorcsere:új hengerfej,új blokk,a többi alkatrész a régi motorból átszerelve.A régi motor olajzási hibás volt gyárilag,minden alkatrésze károsodott,mivel láncos vezérlésű a motor,ezért a javitást nem fogadjuk el,pereskedünk.Több mint 600 napja szenvedünk az autóval.INDEX.HU FÓRUM JUMPER BOXER DUCATO(590227) Minden héten szerviz a hibák miatt!!!Állandóan lerobban az autó,motorhiba miatt,ez lett a Fiat spórolásának(a mi bőrünkre!!)az eredménye,a felújitott alkatrészek beszerelése,amit garancia ideje alatt a magyar törvények tiltanak,de a hatóságok korruptsága és hozzá nem értése miatt ebben az országban minden jogunkat sárbatiporják,egyenlőre büntetlenül.A FOGYASZTÓVÉDELEM TELJES HIÁNYA jellemzi az országot,a fogyasztóvédelmi szervezetek,megkapják a büntetési pénzek x%-át,amiből nem a fogyasztót védik meg,hanem továbbküldik a békéltetőtestületekhez.Jól fontolja meg mindenki,hogy mit vásáról,meg melyik cégtől,mert garancia csak papiron van.

- motor új korától,kuplung kétszer,fék négyszer,két hetente szerviz

fiat riegler győr

fiat veszprém 10