Autók » Fiat » Ducato (2002-2006)

Ducato 2,3 JTD Maxi

Az orjás útszagató

Ha valaki olyan gazdától vesz aki gondozta is az autóját akkor gondolkodás nélkül ajánlom. Ha nem akkor egy alapos átvizsgálás után és a hibák kijavítása után egy megbizható társat kap. A miénkkel sajna annyira nem törődött az előző tulaja, hogy az szörnyű pl: az összes ajtó zsanér+ az aku saruk por szárazak voltak, a generátort fel kellet újítani mert nem nem kerűlt időbe szervízbe a kipufogó csöveket cserélni kellet, mert hagyták úgy ahogy van és nem hegesztetté ki a lyukakat, így teljesen szétrohadt. Ennek ellenére az autóhoz nagyon olcsón lehet alkatrészt kapni és még a szakszervíz sem eszeveszett drága.
Egyébként személyautókat megszégyenítve gyorsul, és megy még rakodtan is. Ami nekem kicsit negatív volt, hogy egy nagyon kátyús út után a hátsó fékdob széle elvágta a fékcsöveket és így kénytelen voltam fék nélkül a szervízbe araszolni. A javítás nem volt vészes ( Fékcsövek, Fékfolyadék, Munkadij ) 24.0000 Ft
tehát egy jó tanács: ahol nagyon rossz, kátyús az út ott még annál is lassaban.. , mert a hátsó kipufogó dob nagyon közel van a fékcsövekhez.

- Generátor ( felújíttás )
- Kipufogó csövek
- Fék főmunkahenger