A második ducátom
Előző ducátómhoz képest motorikusan és kényelem szempontjából
jobb, a kormányzása az előzőnek direktebb volt. Az autó nagyon
jól gyorsul, városi forgalomban dinamikusan lehet haladni, 24000
km-ig tökéletes, de ez budapesti forgalomban. 32000 km-ig kisebb
hibák, de garanciában javították. Csiki-Bege szervíz elég rugalmas
de ezt az órabérre vetítik is. Az alkatrész
áraik nagyon magasak. 38000 km-nél első fékbetét csere. A fékbetét ára a Bárdihoz képest 3 szoros áron + a kiegészítők.
Az autó megbízható nagy vas.Második bejelenkezés Az autot három évesen 67500km eladtam jó volt de jött az új.Saját tapasztalat a 2.0JTD motor nem a stapabíró motorok egyike 120km seb fölött állandóan kinyomta a gumitömitések egyikét .Dinamikus vezetéshez pörgetni kell,nekem más a leirtakon kívül nem volt rá panaszom .Budapesti teritésre jó,autópályára ezzel a motorral gyenge.Szervíz pontos de a féltengelyt garanciában csak felújították de nem cserélték,Az EGR szelep hibát harmatszori nekifutásra sem talalták meg.Az értékesítésel kapcsolatban is voltak gyenge dolgok .Árat emeltek a szerződés után ,szerzödéskor külön megnéztem nem szerepelt a leiratba a válasz: vagy fizet vagy nincs autó.Télen nyári gumival, hó volt.Hiányzó kartámasz pótlás egy hónap.hiányos alvázvédelem még két hét átadás ,az autó ki volt fizetve!Hátramenet imádkozva később megkérdezve csak állitani kellet volna a bovdenen.2005. kérdés idei az autó? Válasz igen(,rendelt autó volt) okmányiroda bejegyzés gyárt 2004 .Értékesitő: tényleg ? Ez volt a válasza!Csak ajánlani tudom öket. Pozitiv dolgot is irjak rögtön akármelyik autót kipróbálhattam és a szervíz tartotta határidőt.
- 25000 km kuplung rásegítő munkahenger garancia
- 26000 km féltengely, gumiharang, komplett féltengely felújítás, gar.
- 28000 km EGR szelep + féltengely, szimering 2 x garancia
Csiki Bege