Professional Gerincsérv
1.Annyira kényelmetlen kb.mint a Fiorino(persze ez is fiat).
2 hónap alatt 12 000 km.És szinte hadirokkant vagyok tőle.Ugyanolyan fos mint a többi fiat.Céges szinten csak ezeket a xarokat veszik.Még egy tepedelemmel nem fogok elmenni közel 200 000km-ert.így felmondtam.
Egy napi 5-600 km-es ut és 3 hétig fáj a derekam tőle.És sajnos sűrűn kell menni ennyit.Pedig próbáltam már mindenféle szivacsot párnát befaragni.Már feladtam.Ja és ez a professionál amit direkt kényelmesebb üléssel rendeltek.
Ven benne"deréktámasz"ami a hátamat támassza és nem a derekamat.
Ezt nem cak én látom így hanem a többiek is a cégnél.
Egy autóról akkor tudunk igazán véleményt alkotni,ha sokat megyünk vele hosszú utakra.Nem pedig helybe,vagy max 100 km.távolságokra.
Tényleg vezettem már sokféle autót(kb.1,2 Millio km.de egyikbe sem fájt semmim csak valahogy ezekbe a xarokba)
2.A futóműve is ugyanolyan ótvar mint a többi Fiat-é.Egyszerűen képtelenség vele egyenesen menni.Bejárja az egész sávot.Hol jobbra hol balra.
3.A kormány fékezéskor és gyorsításkor ill.pont 120 -nál ráz.A szervízben azt mondták minden jó,csak beképzelem.Köszi!
4.Papírforma szerint 3 személyes.HOGY????
Épp eszű ember nem adná meg neki a műszaki vizsgát.Sok az idióta.
5.Az utas (még akkor is ha csak 1 van)a saját feneke alatt kapcsolja be a biztonsági övet és azon ül.Rohadt kényelmes így utazni 280 km-ert.
Egy jó azért van a Blutus-os kihangosítós rádió amiben a mélyhangok teljesen kihaltak.De legalább lehet telefonálni.
Inkább elmenekültem a cégtől mielőtt teljesen tönkremegyek.
- Még semmi.10 000km. -
Még sehová.Amúgy céges tepedelem.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2015 |
Előző autója? | Grande punto | Következő autója? | 80 |