Megvan, amire olyan sokat vártam már!!
Üdv mindenkinek,még igazán sokat nem használtam az autót,ez a Km.-ből is látszik,de már van véleményem.Újonnan vettem ez év elején,sok féle autóm volt már,az erőgéptől kezdve,az öszvér jeep-ig,de a családért+a kutyákért mindent.Egy olyan tipust kerestem,amit minden tekintetben ki tudunk használni,kényelmessen elférünk benne,és nem kell féltenem a kutyáktól sem.Hát ö nyerte a választást,más tipusokkal szemben,és azt mondhatom,hogy jó döntés volt.Szép,kényelmes,nagy,praktikus,és jó a felszereltsége.Bár azért meg kell szokni:nem egy erőgép,de nem is várható el tőle,és ha ezt elfogatdjuk,akkor akár dinamikusnak is mondható.Kényelem szempontjából tökéletes,van hej benne bőven,elől-hátúl,még egy ekkora baromnak is,mint én!Technikailag jó,váltó-motor összhang megvan,bár hozzá kell szokni,mert egy kicsit teherautós,de azért könnyen ment.Fent ülök a csúcson,és ez nagyon felemelő,mindent látni,jó előre.A féke jó,nagyon jó,bár egy kicsit könnyen bekapcsol az ABS.A klímát nagyon jól bírja,és így sem megy a fogyasztása 7-7,5 fölé.Csendes,nem zörög,jó a rugózása,nem kóvájog,jó az úttartása,jól fórdúl.Talán egy kicsit kemény a rugózás,egy kicsit pattogós,de elmegy.Mindent összevetve nagyon jó,szép,és praktikus,meg vagyok vele elégedve.Örülök neki,hogy mellette döntöttem annó!!!Még valami,a nagy jukakat lehetőleg kerüljétek,mert bár nem történik nagyobb baj,de a szemetekbe könnyeket csal,a,hátúlról érkező telóhang.Minden pont kéznél,és lábnál van,mintha rámszabták volna,minden jól állítható/ülések,kormány/
- Hála a rövid idjű tulajdonnak,még nem rolott el rajta semmi!!!!!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | mondeo | Következő autója? | ezt a tipust aszthiszem megtartom sokáig |
Verdikt | (8.4/10) |