Guruló Doboz
A kocsit cégesként használom, májusban ültem rá azóta 13000 km ment bele de utálatos egy jószág személyszálításra használja a cég, de én még egy ilyen ipari hulladékot nem láttam egy az egyben a szemétre való. A motor egy gyenge eresztés előzés meggondolandó mert nem megy csak bőg mint valami szamár aki megmakacsolja magát. A váltó maga az olasz autógyártás szégyene a 3. , 5. fokozatban ha rajta tartom a kezem a váltógombon, akkor kuplung nélkül is kilehet venni az emlitett fokozatokbol, az 1-böl 2-be váltás is néha nagy gondal jár, mert töbször is rá kell kuplungolni , de akkor is akkorát pukkan akár egy puska. A tolatás is nehézkes mivel elsőre nem mindíg veszi a lapot és recsegés a vége a töbszöri kuplungolás ellenére is. A hátsó szévédő mosó csak dísznek van semmit sem ér az ablakra csak erős tolatás mellet jutna mosó. A vezethetőségre nincs panasz, jol lehet vele lavírozni, jol fordul, belátható. Viszont billen mint a hintaló. A belső térrel nem sokat foglalkoztak a tervezők. Minden csupa müanyag, és kocka ha bekapcsolom a szélvédő páramentesítőjét 10 perc mulva a szemem teljesen kiszárad, mert a felső tároló rekesz az arcomra irányítja a levegőt. A váló müanyagöble nyomja a lábat ami egy idő után kényelmetlen. A 3. üléssor csak törpéknek ajánlott, egy felnőtt ember nem igazán fér el esetleg lábával a nyakában. A fogyasztás városban kb 7, pályán úgy 9 liter 1.3 DÍZEL Hozzátenném még, hogy a Doló előtt egy VW Caddy-t hajtottam ég és föld a külömbség a Caddy egy álom ehez a szarhoz képest.
- Fékbetét cser 52000km nél 47000 Ft
- Siralmas a váltó
- A kuplung sem az igazi
- Olajcsere esedékes lassacskán
- Eszi az olajat.
Fiat Automéry a fékbetét csre 1 napot vett igénybe csereautót nem adtak, mer épp másnál volt az az 1db ami van nekik.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Caddy | Következő autója? | VW Transporter |