Autók » Fiat » Croma (1985-1996)

Croma 2.0 tdid

Van vele meló, de imádom

98-ban vettem a kecskét az órában 130000-el de min 100-al több volt benne.Elég sok kisebb nagyobb baj volt vele de ez a sok méter rovására irható.Tény ha többet foglalkozom karbantartással a balhék felét megúszom.Az alkatrész nem drága és könnyen beszerezhető rengeteg a bontott cucc.ahhoz képest mekkora elég jól megy és nem eszik sokat.vegyesben 6-6.5 liter cserébe 95 ló.Kicsit füstöl kicsit zajos de ha odafigyel rá az ember nem egy hálátlan verda.

- Olajszivattyú fogaskereke darabokra törött.Saját hibából vezérműszíj szakadás.Mivel közösültek a dugók a szelepekkel csak a teljes felújítás segített.Kb 180.000 körül behányt a turbo több olajat tolt mint levegőt.Elektromos hibák szép számmal közp zár,műszerfal visszajelzők,a check kontroll mint a karácsonyfa,ablaktörlő motorok,fékerő szabályzó folyton berohad a féknyergekkel együtt,sorozatos kontakthibák,fékrásegítő depresszor hidegben kaka.

Motorfelújítás Kacsó gép Taszár.

A többivel én szívtam

Fenntartási költség (8) Évjárat 1990