szeretnivaló paripa
Ford Mondeo volt előtte, egy 1994 évjáratú, 1,6 benzin kombi.nagy volt, tágas, de sokat evett 10,5-12,5L. Kerestük az utódját, ami gazdaságosabb. Volt pár év tapasztalatom előtte is a Bravaról, ezért kimondottan a 2001. 1,2 SX modellt nézegettük. Megtaláltuk, másodautónak használták, hölgy vezette. 77000-el vettük meg, most 84000 van benne.
4 hónapja van nálunk az autó, de nem hazudtolja meg magát. Ha odafigyelsz rá, és nem taposod ki a belét, akkor kezes bárány.
Egy apró dolog borzolta a kedélyeinket valamelyest, de itt az oldalt olvasva megtaláltuk a választ. A vízhőfok mutató sétálása a skálán. Csatlakozóhiba. Kis koppintás a műszerfal tetejére, és tudja hol a helye. :-)Köszönöm a tanácsot, tényleg bevált. Termosztát beadta az A4est, de ez más típusnál is előfordul.
Szóval kényelmes, tágas nekünk 3 főre, csomagtér megfelelő, jó menet tulajdonságai vannak.
Szervizbe nem hordom, mert midig próbáltak megvezetni, így a barátom megoldja az olajcseréket.
- Termosztát 4000Ft(Dunakeszi- Kállay Fordnál vásárolt, gyors korrekt) - Féktárcsa szabályozás 2500Ft/pár - olaj- levegő- klímaszűrő csere kb. 7000Ft(szintén Kállaynál vásárolt)
Barátom Szervizeli
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | mondeo | Következő autója? | Fiat Linea 1,3Mjet, vagy Volvo S602,4D D5 |
Verdikt | (6.6/10) |