Szeretnivaló mindentkibíró
Legelőször is: nem múltidőben beszélünk róla, hanem teljes főállású jelenben. A család kedvence még igy megkopva, itt-ott összezúzva, cigi által kiégetett ülésekkel, növekvő gyerekek igénybevetelével beltérileg , gyakorlatilag már nem létező, elmállott kilincsekkel. Első két év garázsban tárolás utan rendszeres Milano-Budapest útvonalon közlekedik, még soha cserben nem hagyott, jól tartja az iramot, mindegy milyenek az útviszonyok. Amik nagyon nem tetszenek rajta: én utalom - a párom viszont ódákat zeng róla - az ülések. Lehetetlen kényelmesen elhelyezkedni benne, és egy nőnek kilátni rendesen a szélvédőn még akkor is ha felemeli az ülest, pedig nem vagyok alacsony, (utasként viszont nagyon is megfelel) valamint egy benzinkutat is lehetne mellékelni mellé városi használat közben. Régen nagy hátránya volt hogy három ajtós, így a babaülésbe bekötni a gyerekeket cirkuszi mutatványba beillő cselekedet volt, de most hogy nagyobbak, mar cseppet sem zavaró, sőt így már nem kell parázni hogy kinyitják menek közben. És lehetne egy kicsit fürgebb is. Ami viszont nagyon jó benne, az a kanyarokban tanúsított stabilitása, plafonig pakolt csomagtartó tartalommal is (gyakorlatilag egy lakás tartalmát lehet szisztematikusan beletömni a csomagtartójába). A hibák között említett feszítő görgőket sem a kora miatt kellett cserélni, csak egy remek szerviz - egyszer mentünk máshová :-) - akciója tönkrevagta őket. Éppen új auto vásárlásán gondolkodunk, és keresgélés közben vagyunk, de valahogy egyik sem felel meg a megszokott kedves, szép külsőnek, megfelelő sportosságnak és kényelemnek, igy marad Ő. Ha végképp kiöregszik majd ültetünk bele virágokat a kertben, csak hogy velünk maradjon.
- kipufogo 30E (az előző tulajdonos nekitolatott a járdának)
- Világitáskapcsoló 2X
- hátsó fékdob (sokat használtam az alpokban)
- vezérműszij
- ékszíj feszítő görgő