Autók » Fiat » Bravo, Brava (1995-2001)

Bravo, Brava 1.2 16V SX

Polly - kicsi kincsen

Első autó és mondhatom szerelem első látásra. Sokáig gondolkodtam, hogy milyen autót is vegyek, mert bár nő vagyok, de kifejezetten kiráz a hideg a nőies bevárárlókocsiktól... Így találtam rá és azóta is töretlen a rajongásom :)
Amikor hozzám került, első utam a szerelőhöz vezetett, aki átnézte és ajánlott pár dolgot: fékbetét és olajcserét. IGEN ENNYIT!
Igazából szinte csak pozitívumokat tudok sorolni: a külseje és a belső is magáért beszél - jó hogy nem mostani alkotás, de szerintem versenyképes a mai designnal. Hatalmas belső tere fogott meg leginkább, elöl kényelmesen elférni és hátul is megfelelő nagyságú hely van még a hosszú lábúak számára is. Nekem egyedülállónak bőven megfelel a csomagtartó mérete is. Minden kézreáll, könnyű volt hozzászokni. Az 1.2 motorhoz képest szinte hihetetlen mire képes. Nem jön zavarba előzésnél és hosszú utaknál sem. Az emelkedőt és az autópályát nem kedveli, de azért nem kell az állandó dudálást hallgatni mert annyira nem lassú :)
Nálam nem jelentkezett a málló kilincs-probléma, talán mert mindig is garázsban volt tartva és rendszeresen kezeltem műanyagápolóval-meghálálja. Ami negatívum, hogy kifejezetten nem szereti a hideget:) Egyszer hagyott cserben, egy hideg, kb. -15 fokos téli reggelen - de még a régi akksival, úgy hogy betudtam annak. Mostanában kezdtek el szórakozni velem az első izzók, de gondolom egyszerre volt cserélve anno és azért égett most is ki egymás után az összes - de most már no problem.

- alapjárat ingadozás - folyamatosan visszatérő
- 60 ezres nagyszervíz - féktárcsa, szíjak, szűrök és minden ami kell cserélve lett

ismerős - kedv kérdése hogy mikor mennyiért :) ja és szőke vagyok így biztos elnézőbbek velem :))

Fenntartási költség (8) Évjárat 2000
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 42000
Előző autója? Következő autója? még nem tudom, csak egy vágyam van, 100LE feletti legyen:)
Verdikt (7.6/10)

Fiat Bravo, Brava 1995