Olasz meló,de jó!
A formája gyönyörü,a kényelem elsö osztály,a müanyagok szépek,nem zörögnek,a motor bivalyerös,a váltó megszokást igényel de nem rossz,a fék,futómű,kormányzás is dicséretes,fogyasztása olyan 8-8,5 l,vegyes használatban de hozzáteszem ezzel a sportos erös mocival igen nehéz vele lassan menni,viszont 3000 fordulatnál lazán megy 140-el és még böven van benne tartalék,a motorhangja is nagyon szép sportos érezni a hangján és a menetteljesitményen is hogy van benne kraft!Negativuma:nagyon rossz a hirneve megjegyzem alaptalanul,az alkatrészárakra oda kell figyelni nagy a szórás,de jó minöségü eredeti olasz alkatrészek kaphatóak hozzá/pl lengökar 11500ft,rúdfej:2500 ft,/olyan közepes áron,értéktartása nem túl jó,hátsó futóműve kicsit rosszab úton zörög,olajfogyasztása van de minimális2,3 e km-ként 3-4dl csak seléniát érdemes bele tenni meghálája árban sem drága 2500ft/l,tekintve hogy gyári olaj,megvételekor idegenkedtem töle,de nagyon megszerettem,olasz meló,de jó!ügyesek a digók és szép autókat csinálnak,elektromos problémái ugyan akadnak,dehát minden nem lehet tökéletes.
- Müszerfal,kontakthiba 2eft,jobb o rúdfej,3eft,
Saját magam javitom,Fiat szerviz Nyíregyháza,jó de drága,
Fiat szerviz Nyíregyháza
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |