Autók » Fiat » Bravo, Brava (1995-2001)

Bravo, Brava 1,4 S 12V

Olasz dinamizmus

Első autóként került tulajdonomba ez az olasz bravúr! Azon kívül, hogy - hirtelen ránézésre kisautónak tűnik - nagyon tágas a belső kialakítása. Én nem vagyok sem széltére, sem hosszában egy kis ember, mégis amellett, hogy a vezető ülésemen kényelmesen adagolni a 12 szelepes motornak a gázt, mögöttem kényelmesen elfért egy velem egy magasságú emberke is. Átlagosan 5-en (felnőtt) megyünk a kocsival, és mindenki számára kényelmes a kocsi.
Alacsony. Ez a gyári sport futóműnek köszönhető. Először nagyon zavart, terveztem lengéscsillapító cserét is, de megszoktam. A ültetett futóműnek köszönhetően viszont eszméletlenül tapad az úthoz - ez többször is megmentett már -, viszont egy fekvőrendőrnél vagy patkánál oda kell vele figyelni.
Rengeteget utazok vele Szegedre, Kecskemétre, Budapestre. Általában a pályán. Az újabb autók mellett is a fiatal kocsikat megszégyenítő módon megy el. Az átlag 130-140-es sebességet vígan viszi.

Ami nem tetszik - nekem -, nagyon fiatalos, bulizós autó. Aki ilyet szeretne, és a nagy forgalomban sem akar elakadni, annak csak ajánlani tudom.

Mindent összevetve szeretem ezt az autót. Egyedül a kis csomagtarója, és a fiatalos stílusa nem nekem való.

- Termosztát csere - 3.000 Ft
- Vezérmű szíj + csapágy - kb 15.000 Ft (10.000 km-enként muszáj)
- Jobb első lámpa - már megvételkor törött volt, 13.000 -ért csere
- Bal hátsó lámpa - bepárásodott, homályosan világított, csere
- No de ezek egy 10 éves autónál elhanyagolható tételek.

GAS MATIC BT.
Kiskunfélegyháza
(Gyors, precíz, elfogadható ár)

Fenntartási költség (5) Évjárat 1996
Megbízhatóság (8) Vezetett km 12000