Nagyon ZORAL
A fényszorokal vannak problémáim, mert nagyon lefele világit de ehhez már valaki hozzá nyúlt (tehát biztos, hogy nem a gyári) Az elektromos szervo kormánnyal semmi problémám nincs. Az ABS-el sem volt problémám. Nem volt soha problémám a váltóval egy kicsit nehezen veszi a rükfercet de nem gáz. Elektromos viszapilantok mindig szuperálnak 30˚c-tól-20˚c-ig. A klímát elég gyakran használom és 2 év alatt sem volt vele baj. A kaszni sehol nem rozsdásodik.A gyári magnó viszonylag sokat tud 3x2 hangszóróhoz és 1 mélynyomóhoz van kimenet, aux is van, mobilhoz elökészités (tehát lehalkítja ha hívás van és a hangszorokon szol a hang ennek a hangja állítható a rádiómagnó menüjében és a bekötése a telefonnak elő van készítve továbbá iteligens állomás keresés, rds, gyujtáskapcsoloval ki be kapcsolás… az enyém magnó de van gyári cd cdtár és az új bravoban mp3 saját memoria usb …)A ködlámpák is jok a rükferclámpa kicsit gyenge. 3 ajtós de a hátsó ülésen sok hely van (széles pl:van olyan széles, mint a Skoda fábia kombi hátsó ülése),gravírozót ablakok gyárilag. A csomagtartót sajnos csak úgy lehet felnyitni, hogy a kezem koszos lesz, de sebaj
- Nekem az első bal féktuskó kopott el és így 150-160km közlekedtem vele ezért (egyértelműen) a féktárcsába barázdákat mart a kopott tusko, ezért (természetesen) párba cseréltetem kompletten a tárcsát és a féktuskókat 28. 500 HUF ami szerintem NEM SOK. Olajat 2szer cseréltem benne 16. 000-17. 000 HUF (1 szeri alkalom). És más semmi. Pedig 130km/h átlagosan közlekedek vele.És van hogy a lelkét kihajtom
Dabas béres gumiszerviz
Horváth Gergö