Kék Villám
Amikor a párommal els? autónk vásárlásán tököltünk, tettem egy kijelentést: mindegy mit, csak Fiat ne legyen!
Nézegettünk mindenféle járgányt, én pedig csináltam kiértékel? táblázatokat, pontozással. Belevettem a Bravo-t is, ki is hoztam legszarabbnak.
Aztán a Dandár utcai SPQR-ben – hogy egyáltalán hogy keveredtünk oda, máig sem tudom – beleültettek Kék Villámba.
Én konkrétan már ki se akartam szállni bel?le, a foglalót is a lehúzott ablakon át adtam oda a keresked?nek.
Még azt is elfelejtettem megnézni, van e motor benne egyáltalán, kaptam is a pofámra az apósjelöltt?l.
Még ? is elment lecsekkolni, hümmögött, és azt mondta: jó lesz.
Megvettük.
Életem kevés jó döntéseinek egyike.
Amikor 100-as temponál még visszatolom hármasba és felhörren a motor, mint egy ágyúszóra éled? harci csatamén, nincs el?zés, amit ne tudnék nyugodtan abszolválni.
Hegynek is.
Stockholm felé az autópályán egyhuzamban mentem pontosan 1000 km-t a német határtól. A svédeknél 110 a max. megengedett sebesség, ajánlatos tartani.
5.2 litert kortyolt a tankból szívószállal a 100 ló.
Hát istenem…télen zörögnek a m?anyagok, a hátsó ablaktörl? nekem is megállt egyszer az ablak közepén, és a benzinszivattyú is játszott már Hacki Tamást valami kosztól, de amikor a reggeli kel? napnál meglátom ezt a széles tappancsain mogorván lapító agresszív szélesszájú varangyosbékát, elérzékenyülök.
Gyerekkel, babakocsival, összecsukható kisággyal is sz?kösen, de elférünk 3-4 napi cuccal, ha leveszem a kalaptartót.
Már lassan kin?jük, úgyhogy most éppen autót keresek, használtat.
Egy ugyanenyit futott ugyanilyen paraméter? Brava-t keresek…
- Hátsó ablaktörl?
SPQR, korrekt