Kategóriabajnok!
Szerintem fiataloknak a legjobb valasztas ez a kocsi, alacsony uzemeltetesi koltsegeke, rendkivul sportos kulso, alacsony fogyasztas, es igazan nagy vezetesi elmeny jellemzi.
En eddig meg nem tapasztaltam semmilyen hibat, amire oda kell figyelni, az a megfelelo szervizek elvegzese, megvetel utan vezerles csere. Koszonhetoen a magyar utaknak, a futomu elegge megsinyli a nem tul ovatos kozlekedest, mivel kemenyre van hangolva, ezert erez minden egyenletlenseget az ember, viszont jo uton kanyarba, hihetetlen az auto. Nagyon szeles, nekem Michelin energy gumikkal van szerelve, sokat maszkalok a bukki szerpentineken, de ebben a kategoriaban nem sok autonak van ilyen uttartasa.
Ami meg nagyon szep, az a belso tere, en egyszeruen imadok beleulni, szeretem a gepet, ugy ahogy van, es biztos hogy meg egy ideig meg is lesz.
Aki meg szidja a fiatot, az ne vegyen, hallgasson csak a sok eloiteletekkel teli pocsokre, vegye meg a 15 eves nemet "csodakat" ugyanennyiert, aztan kap egy spartai belsovel rendelkezo semmi temperamentumot nem sugarzo valamit. Egeszsegere!
- Hatso ablaktorlo, elso ablaktorlo motor.
- Oldalso kormanygombfej
Veszpremben egy allitolag jo hely, ahol utaljak a fiatokat, es marha dragan dolgoznak...
Sajat szerelo ismeros, lelkiismeretes, ugyes.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |