Autók » Fiat » Bravo, Brava (1995-2001)

Bravo, Brava 1,6

Igenis az OLASZ AUTOK NEM SZAROK EZ HÜLYESÉG!!!!

Én 2004-ben vetem 1,6 Fiat Bravo!!Isteni semi gond nincs velle csak a lengéscsílapitok elfosták magukat mondlyuk a Magyar utaktol mit várjunk??!!DE ahoz képest ahogy beszélnek rola hogy Szar olasz ezek betegek ez egy álom mer plnek mondják a japán autokat mer Honda meg sokan az opelt istenitik az opek se rossz volt opelem astrám 1,7 Disel azal se volt gond csak rohat mindenhol
Na vissza térve a Bravora Megbízhato gyors 3500 felett huz mint az ökör !!Probléma estleg a belseje hogy tisszta müanyag de kényelmes!ja és családba számos Olasz auto volt Fiat TIPO PUNTO,Marengo (Ezt nem biztos igy írják szoval bocs ha elrontotam)Bravo,Brava(Brava-bol 2 is)

- Lengéscsil.........

Fiat FEHÉRVÁR