Autók » Fiat » Bravo, Brava (1995-2001)

Bravo, Brava 1,2 16V sx

Fekete tücsök

Horvátország 3személy megrakodva 1 hétre 160 alatt nem állt az óra. balatonra leingázás M7-en 5.5 literes átlagfogyasztás. ez a 4. fiatunk ezután is ezt veszek soha semelyiknek nem volt nagyobb baja. Sorrendben polski fiat 125P, UNO, Bravo/Brava egyszerre 1.2 16V motorral a Barvaban egyszer elégett az egyik gyertyakábel 1200ft volt

- Mikor megvettem vezérműszíj + feszítőgörgő csere ezt egyik használt autónál se hagyom ki ebben nem bízok senkibe teljesen mind1 mint mond a gazdája baja nem volt ettől meg pláne nem lesz. Vezető oldali biztonsági öv nem oldott ki ha kioldott nem húzta vissza. VD40 segített bekoszosodott 750000 km-nél a pillangószelep tisztítás 3000ft fennakadtam a kipufogó flexibilis része kiszakadt megvettem a legvastagabb 3as falút 10e-be 2e-ért felrakták és egyszer csinált olyat, hogy nem volt hajlandó bavenni semelyik sebességet motor leállít ujraindít és azóta se csinálta. idén télen elkezdett rohadni a kkipufogó dob tavasszal fél kiló sót szedtem le róla.

fehérvár régi fiat markaszervizes dolgozó.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000