Bravi baba-a család kedvence
Nagyon vágytam erre az autóra, mind formai, mind belső tulajdonságai miatt. Egypercig sem bántuk meg a vásárlást, hisz 2002-ben 2.5 millióért egy jól felszerelt 8 hónapos autóba ültünk át. Gyakorlatilag semmi hiba nem volt az autóval idáig, csak amikor a szervízben a vezérműszíjamat és a feszítőgörgőt az általam vitt új helyett használtra, sőt marea-ból valóra cserélték. 5000 km után újra lecseréltettem egy magánszerelőnél.Nagyon szeretjük a családban, mert gyors, dinamikus, de kényelmes, kategóriájában tágas.Most már zömmel a feleségem használja, de előtte én rendszeresen mentem vele nagyobb távolságokat is, minden gond nélkül. Sokan szidják a Fiatot, én nem csalódtam benne, hisz az előző Puntómmal sem volt semmi gond.
Automata klíma jól megy, nincs vele gond mióta megvettük.
Az előző írás óta nem változott az összkép (csak a gyári magnó döglött be-7000 Ft-ért kaptam bele másik gyárit), de eladósorba került Bravi-baba. Az utód szintén Fiat, de Bravo 1.4 T-Jet 120 LE. A kis autónkat nagyon szerettük, feleségem meg is siratta, de azt hiszem jól érezte magát nálunk, sok szép helyen járt, s bár nem volt agyon szeretgetve, megbecsült tagja volt családunknak!
- Fokozatos nyitást végző ajtó-akasztó (3x a vezető oldalon), lengéscsillapító, feszítő görgő és vezérműszíj (csere+szervíz kitolása)
Fiat Automéry-Nyíregyháza (átvágtak nagyon csúnyán)
Utána magánszerelő
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |