Autók » Fiat » Bravo, Brava (1995-2001)

Bravo, Brava 1.4 12v

A tények a Bravórol

nos mikor megvettem nagyon imádtam de már ingem gatyám ráment de én még mindig nem adom el mert a szerelö azt mondja mostmár tényleg nem lessz semmi baja,mert mér mindent kicseréltünk rajta 850.000-ért vettem már lassan 2.000.000-nál tartok de egy valami még mindig jó benne - a motor na az jó de meddig?

- sebváltó szétszakadt beállt acsapágy szétszakadt a kuplugvilla,
- bofdenszakadás 2x,a világitást 3x csináltattam meg blokkcserével,mindig a legroszzabkor hagyott cserben pl pesten,
- szétszakadt 4 évesen a futómü jobb elsö ahátsó bal csapágy folyton csörög és ha kicserélem egy pár hónap mulva ujrakezdi,
- hidrotöke-gyári olajjal is 2x tönkrement kipufogó leszakadt, központi zár kifújt
- ,csomagtérben a pótkerék zsir uj elhajlik az autó súlya alatt a hátsó csomagtér nem mindig nyilik ki,
- az ajtóburkolás leszakad-müanyag csavarok voltak benne,a sebválltó beesett,
- az ajtókilincs lerohad 2 nyár alatt a nagy melegtől az uzemanyag mérő kiment, éjjel elmegy a belső világitás,a fényezés elkopik 2 év után,a motorolaj szivárog
- a hütöviz szivárog
- a szervó néha jó néha nem
- a gáz mögötti kábelköteg kilóg ha rálépsz 120-nál le-föl jár a központi zár
- az abkakmosó vizet előre fújatom háta megy de az elsö ablaktörlö töröl
- a fedélzeti kiirja hogy eltünt a légzsák menet közben az autópályán

fiat szolnok,fiat nyiregyháza

fiat székesfehérvár

Fenntartási költség (10) Évjárat 1998
Előző autója? 80 Következő autója?
Verdikt (4.6/10)

Fiat Bravo, Brava 1995