Autók » Fiat » Bravo (2007)

Bravo T-Jet Sport 150 LE

Pezsgő vérű olasz

Az enyém egy maranello piros Sport 1,4 T-Jet 150 LE.
Gyönyörű szép autó, és a teljesítménye hihetetlen. Őszintén szólva nekem csak ez a kettő számít, ezzel el is rabolta a szívem. Megállás nélkül gyorsít, húz, egyszerűen leírhatatlan élmény vezetni.
Nem látok minőségbeli különbséget, vagy hiányosságot egy német, vagy japán autóval szemben, annak ellenére hogy mindkettő volt korábban. Sőt! A Bravo összerakási minősége, a belső kialakítása, mind sokkal igényesebbek.
Úttartása kitűnő, nagyon fekszik, fékek kicsit lehetnének harapósabbak. A váltó talán egy picit hosszú úton jár, de megszokható. Benzines mivolta miatt pörgetni illik és szereti is, ezért mondjuk a fogyasztás néha visszaköszön, de én sportosan vezetve kapok 10 körüli átlagfogyasztást, ami egyébként lejjebb tornázható (lenne, ha meg tudnám állni hogy lassabban vezessem).
A helykínálat pont jó, családi autónak nem kifejezetten ajánlanám, de én nem is annak használom :)

Összegezve tehát szép és nagyon jól megy, bátran ajánlom mindenkinek :)

- még semmi - szép is lenne 10000 km után :)

még sehova

Fenntartási költség (5) Évjárat 2008