Olasz vérengző fenevad :):)
Nem is tudom mivel kezdjem?! Gyönyörű, csodaszép, elragadó -bátran merem állítani mind a belsejére, mind a külsejére!!! Nemcsak a kategórijában -véleményem szerint- a legigényesebb és legstílusosabb, hanem még drágább nagyobb presztizsű márkák is összehúzhatják magukat (audi, vw, honda)
A motorja így a 150le vel maga az álom! komolyan mondom élmény átélni azokat a tekinteteket amilyet a passatokból, audikból kapok egy kövér gázadás után! :)
Nagyon erős a motor, megbízható ,nyoma sincs erőlködésnek (a grande punto abarthban ue. a motor 180le t nyom)
,bár fürgének kifejezetten nem mondanám.
Felszereltségét tekintve szavam se lehet: digit klíma , 6 lufi, esp,asr,vészfék a., ülésfűtés, multi bőr korm. bőr váltó-kézifék, króm pedálok, dupla króm dob figyel hátul, 17 es nagyon szép felnik piros féknyergekkel megfűszerezve, krómcsík oldalt, elöl hátul elk.abl., mélyládás 8 hangszórós hifi stb..
Nemrég vettem (1500 km t futott eddig) szóval a hibák tekintetében nem tudok semmi rosszat mondani (remélem később se fogok:D).
Nekem alapvetően vásárláskor a fő szempont az volt, hogy:
-erős legyen
-jól nézzen ki
-vezetési élmény olaszos legyen
-legyen jól felszerelt
A fogyasztás nem volt fő szempont ,mert tudtam ,hogy ami nekem kell az nem 6 litert fog enni.
Seat Leon? ronda belülről
Mazda 3? az mps től eltekintve nincs erős motorja
Astra? az 1.8 turbo nem rossz, de az autó karakteréhez nem passzol .na meg az ára!
Civic? Női autó visszafogott motorokkal
Focus? Vezetési élményben állítólag jó!?? Összesítve gyenge ellenfél
Lancer? 1.5 vagy evo? ez vicc? hol az átmenet a robogó és a ralli autó között?
308? Nem szeretem a franciákat legyen az bármilyen!
Mi az ami nem a legjobb egy bravoban? :
-a kilátás hátra (gyakorlott, jó érzékkel rendelkező sofőröknek nem gond)
-a fogyasztás olyan amilyet az ember egy izmos olasz digótól várna
-a váltó az elején kicsit nyersnek tűnhet, de sokat változik használat alatt
-az hogy nem adják ingyen:D:D:D
Összegezve: szép, erős, jól felszerelt, jó áron
Olyanoknak nem ajánlom akik a vezetést csak "közlekedésnek" tekintik, továbbá akik nem szeretik ha megbámulják az utakon. :) Minőségében hozza a német szintet (aki ezt nem ismeri el az csak irigy!!!), megéri tankolni bele kicsivel többet mint pl. egy golfba mert meghálálja!!
- Egyelőre semmi
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |