Mindennapi barát
2007 őszén lett vásárolva az autó. A kereskedésben kellemesen csalódtam, mivel segítőkészek voltak ellentétbe más márkájú kereskedésekkel. Figyelve az autó bejáratására és arra hogy amit megérdemel, megkíván azt megkapja semmilyen probléma nem merült fel. 2 hónap alatt sikerült 4-5 ezer kilométert belerakni, mivel élvezet volt vezetni(nem lehetett belőle kiszállni), mai napig vonzza az embert bal1-be. Szinte az összes népítéletet elolvasva erre a típusra és arra picit reagálva egy bérautótól ne várjunk csodát, mivel azoknak kitapossák a lelkét is. Olvastam még 1-2 negatív kritikát amit sajnálattal hallottam, mivel nem egy rossz autó ez, bár nem kételkedem a leírtakban(más márkákban is vannak nagy-nagy csalódások amik új autóként 1000km után szétesnek(akár szó szerint)). A motor teljesítménye 90LE- de ha valaki tudja és meri használni ezt az autót akkor lehet vele dinamikusan közlekedni. Persze hozzájön a fogyasztás is, de nem olyan egetverő. Sokat használom autópályán de kb. ugyanennyit városba is és mai napig élvezem. 2008 novemberébe volt egy kis probléma(valaki picit megrongálta az autót), amit azonnal elvittem a márkaszervizbe és 10 percen belül orvosolva lett. Problémáit, hibáit mások is leírták már pl: kicsik az ajtózsebek, a könyöktámasz és ugye a pohártartó elhelyezése, de ezeket leszámítva szerintem jó áron kapható sportos autót vezethet az ember. 1év alatt kb:31000km-et futott.
- Semmi
Twin ´93 Kft. 3533 Miskolc, Lorántffy Zs. u. 36.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Astra | Következő autója? | Fiat (még nem tudom,lehet más márka) |
Verdikt | (7.7/10) |