Meggyőző Fiat!!
Az autó családon belül volt és úgy néztem rá mindig hogy csak egy Fiat!! A nyáron 1 hetet jártam az autóval és az igazság az hogy fájó szívvel adtam vissza, így 3 hónappal később örömmel kaptam az alkalmon hogy az enyém lehet a kocsi! Elég sokat vezetek mivel 2 hónap alatt 8000km-ert mentem vele! A kocsi eddig nem okozott csalódást, sőt az igazság az hogy imádom! Megy mint az állat, nagy, kényelmes és persze szép! A fogyasztása nálam volt már 6,5 de átlag 7,5 és akkor azért lendületesen járok vele, szerintem egy ilyen teljesítményű autóhoz ez remek, akinek ez sok az járjon egy 40Lóerős autóval! A kanyarkövetést nyáron hülyeségnek tartottam de mióta 5-kor már sötét van el kell ismernem hogy rengeteget segít és nagyon jó dolog!! Engem tehát meggyőzött pedig nem volt könnyű mert sok előítéletem volt a márkával kapcsolatban de csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!
A 60 000-dik km is benne van az autóba továbbra is az a véleményem róla hogy egy remek autó. Igazából nem tudok mást írni mert továbbra sem csalódtam az autóban és továbbra is szeretem!
- Még mielőtt átvettem az autót akkor volt egy garis kerékcsapágy amit kicseréltek rajta! A központiról annyit hogy más márkát is hallottam ami ezt csinálja mivel a kis világunkban jönnek mennek a WLan-os internet és hasonló hullámok amik simán be tudnak zavarni mivel hasonló a frekvencia, nekem csak ilyen helyen volt vele rossz tapasztalatom! Az oldalindex kiesett de orvosolták a hibát és mindkét oldalon kicserélték egy szó nélkül ( Autó-Brill Kft. Békéscsaba).
A csabai Brill Kft-nél voltam vele 60 000-es szervizen és kellemes meglepetésben volt részem, az ár nagyon kedvező volt(más márkaszerviztől is kértem árajánlatot és 20 000Ft-tal többet mondtak). A kiszolgálás is jó volt bár 1 órával többet töltött a kocsi a műhelybe de ez belefér mert mindent megnéztek rajta!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Fabia | Következő autója? | Ha így bizonyít akkor FIAT!! |