Autók » Fiat » Bravo (2007)

Bravo 1.4 T-JET Dyn. + Sport csomag

L´Italiano vero

Még nincs egy hete, hogy nálam van a típus, de az már most tisztán látszik, hogy nekem való a kicsike ! Szép a segge, szép a hangja, harap, morog, stb., stb. :)
Nem volt könnyű döntés, mert soha sem volt olasz autóm, és most is eredetileg a VW gruppe tagjaiban gondolkodtam. Aztán egyre többet nézegettem Bravot, olvasgattam a teszteket, fórumokat, népítéleteket, és egyre jobban tetszett.
Később odáig vetemedtem, hogy még egy Fiat kereskedésbe is elmentem egy próbavezetésre. :) Miután abban sem csalódtam, már egyre biztosabb voltam benne, hogy elvesztem ... Azon vettem magam észre, hogy már szinte biztos vagyok abban, hogy nekem egy Bravo kell. Elkezdtem árajánkatokat kérni, nézegetni a Fiat kereskedések honlapját. A lényeg, a lényeg, minden családi-baráti tiltás és lebeszélés ellenére végül bevállaltam egy gyönyörű 122 lovas provocatore fekete 1.4 T-JET Bravot dynamic felszereltséggel + némi extrával (sportcsomag, ESP, tempomat, stb.) Nemcsak szép a gép, de igen jó a menetteljesíménye is. Ugrik, húz, kitűnő a fékje, nekem a futóművével sincs bajom. Egy szó, mint száz, az ár-érték arány verhetetlen, szerintem. A fogyasztása mondjuk nem kevés, de az élmény kárpótol érte ! :)
Kapcsolatunk egyelőre felhőtlen, ha továbbra is így marad, akkor ez egy új hossztávú szerelem lesz ! :)
Az idő és a kilométerek előrehaladtával majd beszámolok a tapasztalatokról.

- Egyelőre szerencsére semmi. A rádió beállításával bajlódom egyelőre, de nem hiszem, hogy nagy lenne a gond.

Még nem jártam szerelőnél. remélem, az első olajcsere előtt nem is fogok !

Fenntartási költség (9) Évjárat 2008
Előző autója? Cordoba Következő autója? Ha beválik, lehet hogy megint Fiat !
Verdikt (7.8/10)

Fiat Bravo 2007 (2007)