Autók » Fiat » Bravo (2007)

Bravo 1,4 90Le Active

Kitűnő választás!

Már akkor megtetszett, mikor bemutatták, de pénzünk nem volt, majd amikor a Puntóm cserés lett (5 éves, 140,000 km), akkor találtam egy hirdetést a neten, miszerint nyereményautót adnak el, 100 km-el, 4 hónaposan. Egyből belevágtunk.
Nem bántuk meg, jól, megbízhatóan teljesít, a kötelező olajcserén kívül semmit nem költöttem az autóra, csak ablakmosót, ill. benzint kell bele tölteni.
Napi rendszerességgel használom, 120-150 km-t, ill. Tavaly megjártam vele Albániát (hát nem semmi utak voltak), minden gond nélkül vitte a 3000 km-t oda vissza.
A Puntoval csak a gondom volt azalatt a 2,5 év alatt, amíg nálam volt, 110,000-nél motorgenerál, pedig minden kötelező szervízt betartottam.
Mindenkinek ajánlom ezt az autót!
Persze, ha tehettem volna én is nagyobb, jobb motorral vettem volna, bár akkor még nem volt T-Jet, csak a méregdrága diesel...
Minden esetre lehet vele tartósan 150-et autózni, minden gond nélkül, ill. előzéseknél sem kell lendületet venni, mint a Puntónál.

- Még semmi

Fiat Csiki-Bege (Csak az éves revízióra kellett vinni!)

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző autója? Punto 1,2 60Le Következő autója? Fiat Bravo T-Jet, v. M-Jet 120-150 Le
Verdikt (8.8/10)

Fiat Bravo 2007 (2007)