Autók » Fiat » Bravo (2007)

Bravo 1.4 TJet 150hp

Gyorskocsi jó áron

Az autó akkora, amekkora, mellette egy E-klassét vezettem, azzal nem akarom hasonlítgatni.
Erős a motorja és jó a váltó fokozatainak a kiosztása. Német autópályán (most én is felröhögtem) 238km/h GPS-szerint. Egy újonnan 4-5 millás autótól ez több mint zorall.

Nincs vele gondom, vigyázok rá és karban tartom, de arra használom amire való az autó, megyek vele.

- Eddig semmi. 60.000km-nél féktárcsákat, betéteket cseréltem. Mikor elhoztam, kb 4000km után lejött a kormányról a bőr, gariba kicserélték ugyanolyanra, de ez még bírja.

Garanciális kormánycsere és amígy tartott a gari kötelező szervizek Fiat Nero. Én vittem mindent, szűrőt olajat, stb. nem szórakoztak miatta. Amúgy a szokásos bugrisság.

Jómagam, egy diplomatikus közép osztályzat.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Előző autója? E300 Következő autója? nem tudom, egyelőre nincs napirenden,