Gyönyörű szépség!
Mindenkinek tudnia kell arról, hogy én nő vagyok. A vásárlás kezdetén én minden autó szalonba bementem. Teljes csalódottság ért, amikor megnéztem 4-et 5-öt és egyik autótól sem ájultam el. Nekem fontos az, mint minden nőnek, hogy kívűlről és belülről is szép legyen. A leges legvégén mentem be a Fiat szalonba. Ki volt állítva egy gyönyörű bordó sport változatú Bravo. Kinézete gyönyörű volt és mikor beültem elájultam. Kedves volt az eladó és egyből elkezdtünk számolni. Nagyon jó ajánlatot kaptam nem is gondolkodtam tovább. Tavaly decemberben kaptam meg, már az első beülés és vezetés egy élmény volt. Tényleg nem tudom leírni, azt amit akkor éreztem. Azóta mentem vele mindenhova, mindenkinek nagyon tetszik, és szó szerint dicsekedek vele mindenhol.
Nagyon sokan írták azt, hogy női sofőröknek nem ajánlják, mert tolatni nehéz vele, rossz a hátsó szélvédőn kilátni. Nő létemre szerencsére megtanultam tükörből (főleg a két oldali) tolatni. Sokszor vezetek kisebb teherautót, amivel csak így lehet tolatni, ezért a Bravoval sem volt problémám.
Tehát összegezve egy gyönyörű autó, csodálatos és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
- Még szerencsére semmi probléma nem volt vele. Szép is lenne!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Clio sport | Következő autója? | A Bravo-t szeretném használni addig, ameddig lehet. |
Verdikt | (8.6/10) |