Autók » Fiat » Bravo (2007)

Bravo 1,4dynamic

A munkára használt olasz szépség

M127-es,brava,majd 2 stilo után következett ez a csodás ismét igazán olasz forma.Már az interneten megjelenő képek alapján megtetszett,majd élőben a sportos bordó látványa alapján eldőlt,hogy a következő ilyen lesz.A felsorolt elődők alapján tanulóautóként való használatra vettük. Kicsit féltünk tőle a meredeken emelkedő övvonal miatt,hogy nehéz lesz a kilátás belőle de az elmult 6 hónap cáfolta ezt a félelmet.A tanulók véleménye is azt támasztja alá,hogy könnyen kezelhető,kényelmes,az ülések jól állíthatóak,csendes és tágas az utastér.A felszereltsége kapcsolok műszerek elhejezése,bárki számára aki a kormány mögött ül könnyen kezelhető.Különösen tetszik a kanyarkövető ködlámpa. A kesztyűtartó lehetne tágasabb,a stilohoz viszonyítva. A digitklima akárcsak az elődjeiben tökéletesen megoldja az utastér fűtését szellőztetését.Az elődjeihez képest a nagyméretűkülső tükrök miatt a vártnál sokkal jobban lehet látni az autóból.A katalógus szerint elefántcsont szinü/napfényben barnásnak látszik/ idáig mindenki dicsérte a színét/ráadásul a kosz sem látszik úgy rajta mint a kék ill. bordó stilon látszott.Olyan mint ha egy alfa állna a garázsban.A közel 1.5év alatt a majdmindennapos nem épp kiméletes üzemmodot nagyn jól viseli.A fogyasztása is a kezdetiidőkhöz képest kb 1/2literrel kevesebb/6,6-6,8liter. A kötelező szervizelésen kivül mást nem kért,igaz én 10000km-enként cseréltetem a motorolajat,nem várom meg a gyár által megadott időtartamot.Remélem ,hogy még hosszu ideig ilyen jól müködő és megbizható gép marad ez csodás olasz.Majd ugy 100ezer körül ismét irok a tapasztalatokról. Ja és még most is sokan megcsodálják és dicsérik,hogy milyen tágas,formás és szép autó.

- a rádióban csak a helyíadók szoltak tisztán atöbbí eléggé sistergett,hullámzott.a hibát az antenna vezeték csatlakozoja okozta.Gyári visszahivás/stabilizátor csere/bár semmibaja nem volt .

V&H autocenter kft Kaposvár

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Előző autója? stilo Következő autója? bravo
Verdikt (8.2/10)

Fiat Bravo 2007 (2007)