A LEGJOBB dízelmotor a LEGGYÖNYÖRŰBB kasztniban..:)
Első látásra szerelem.. Már a képeken is nagyon tetszett, de mikor megláttam élőben.. Hihetetlen.. A motorról ne is beszéljük! 2 írást is olvastam róla, és mindkettőben annyira agyondicsérték hogy nem volt kérdés számomra hogy nekem ez az autó kell, ezzel a motorral. Az ereje valami iszonyatos.. Nagyon sokáig kíméltem azért hogy rendesen be legyen járatva. Nem olyan rég kezdtem el igazán pörgetni, de az élmény leírhatatlan.. Aki azért nem vesz dízelt mert erőtlen, hát, annak javaslom próbáljon ki egy ilyet.. Fantasztikus :) És egyáltalán nincs dízeles hangja még gyorsításkor sem.. Egy dolgot lehet hallani, a turbó fügyülését, de azért a hangért ölni tudok..:) Összességében is kívül-belül csodálatos az autó, sokan utánanéznek, még én is megnézem a másikat ha találkozok vele az utcán!!! :) Minden tiszteletem a Fiaté, ez egy nagyszerű autó.. :) Egyetlen egy bajom van vele, alacsony fordulaton (1200-1300) egy kicsit jobban rángatja a kormányt a motor mint kellene, de ezt még majd kivizsgáltatom..:) Ettöl függetlenül bátran ajánlom mindenkinek.. A leghűségesebb nő az életemben és nem cserélném el semmire! A LEGJOBB A KATEGÓRIÁBAN!!
- - könyöklő tartója :) (5 perc alatt megcsinálták)
- - magas nyomású csövet ellenőrizték egy kampány során :)
Darázs II. Kft Gödöllö, a munkafelvevő hölgy nagyon kedves és csinos, igazán segitőkészek, de nincs meg a kellő tapasztalatuk, mindenre csak azt mondják hogy ezt így kell elfogadni, nem tudnak mit csinálni vele.. Meg hogy mindegyik ugyanezt csinálja.. No comment..
Fiat Szabó Érd teljesen elégedett vagyok velük, online bejelentkezés a szervízbe, rugalmasak, pontosak, gyorsak és tökéletes munkát végeznek, mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Nexia | Következő autója? | Egy mazda 6 ha kijön az új dízelmotorral :) |
Verdikt | (8.1/10) |