Az els? SZERELEM
KB. 10 éve sajnos, már perverz módon imádtam. Minden pénzem ráment! A motorja soha nem indult: havonta izzító gyertya csere, évente egyszer önindító generál stb, minden héten szerel? látogatás: többet volt ott, mint nálam. Szerencse, hogy hegyen laktunk és reggel a kapuhoz álltam, ahonnan kitolva, a lejt?n általában sikerült beindítani. Az el?z? tulaj arra használta, hogy ha az télen nem indult, ezzel húzta be az Ifáját!! A motor, emiatt nálam egyszer teljesen kiszakadt a helyér?l.
De a kényelme miatt, nem tudtam lemondani róla (els? gk.-ban töltött szexuális élményem is hozzá f?z?dött: nagyon jó volt a hátsó ülése, akár, egy jobb háromszemélyes kanapé).
Akkor sikerült rávenni magam a megválásra, amikor a szerel? kb. 300.000-es motorgenerál költségr?l tájékoztatott. Próbáltam eladni, de nem sikerült. A Nagyk?rösin, egy Nepper Úrral cseréltem el egy 20 éves Zastavára.
Még ma is fáj a szívem, ha visszagondolok rá. Annakidején volt olyan barátom, aki azt mondta, hogy forduljak pszichiáterhez, emiatt az autó miatt, mert ez már beteges, amennyit költök, erre a ronda autóra! Azóta már van és volt is sok más, százszor jobb autóm, de még mindíg néha álmodom arról, hogy az Argentámat visszakapom, teljesen új, jó állapotban és csak megyek, megyek, megyek...
- Szinte minden.Amikor ez az autóm volt, akkor lettem törzsvendég a környékbeli szerel?knél, akikkel azóta is baráti kapcsolatban vagyok.
Biatorbágy: Lajcsi, Robi stb.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1985 |
Előző autója? | Talbot Samba | Következő autója? | Zastava |