A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Fiat » Albea (2003)

Albea 1,2 16V EL 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Úgy megy,mintha jönne...

Szöveges ítélet

Lengőkar 50ezer Km-nél már le akart esni,a gumiszilentek úgy elkoptak.Természetesen csak kompletten lehetett kapni gömbfejjel együtt...Még nem ment bele 5 ezer Km sem az új gömbfejbe,már lógott...Szerencsére nem kellett komplett lengőkart vennem,mert találtam egy forgalmazót,akinél csak gömbfej is kapható,így a szegecsek levágva a ,,régiről" ,és új gömbfejek csavarral feltéve.Így már olcsóbb lesz legközelebb. Anyagár kb.50ezer Huf volt,munkadíj 20 alatt. Kuplung szerkezet 80ezer Km-nél szaggatott-rossz minőségű tárcsa miatt,a szerelő szerint. Még elszenvedtem vele vagy 10 ezerKm-t,majd teljes kuplungszerkezet csere.Anyag 36 ezer,munkadíj talán 10-12 ezer.
Elektromosan hibátlan,rendkívül jó a fogyasztása,a nyári melegben az utastér ventillátorja semmit sem ér,és télen sem sokkal jobb-gyenge teljesítményű,alacsony fordulatszámú- , állandóan párásodnak az ablakok!

Lendület autó,mivel az alacsony fordulatszámon járó motor a dombokon még jobban lassul.Előzni?ÁÁáá,az felejtős. Viszont ha belendül,jó a végsebessége...

Hibalista

- Lengőkar 50ezer Km-nél már le akart esni,a gumiszilentek úgy elkoptak.Természetesen csak kompletten lehetett kapni gömbfejjel együtt...Még nem ment bele 5 ezer Km sem az új gömbfejbe,már lógott...Szerencsére nem kellett komplett lengőkart vennem,mert találtam egy forgalmazót,akinél csak gömbfej is kapható,így a szegecsek levágva a ,,régiről" ,és új gömbfejek csavarral feltéve.Így már olcsóbb lesz legközelebb. Anyagár kb.50ezer Huf volt,munkadíj 20 alatt. Kuplung szerkezet 80ezer Km-nél szaggatott-rossz minőségű tárcsa miatt,a szerelő szerint. Még elszenvedtem vele vagy 10 ezerKm-t,majd teljes kuplungszerkezet csere.Anyag 36 ezer,munkadíj talán 10-12 ezer. - Elektromosan hibátlan,rendkívül jó a fogyasztása,a nyári melegben az utastér ventillátorja semmit sem ér,és télen sem sokkal jobb-gyenge teljesítményű,alacsony fordulatszámú- , állandóan párásodnak az ablakok!

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Kényelem (5) Használati időtartam 6 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 53000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 60000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Lancer Következő autója?
Ennyire szerette (7) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (7.2/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Fiat Albea 2003 (2003 - 2007)

További ítéletek (64 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)