Autók » Fiat » Albea (2003)

Albea 1.2 16V HL

Szinte tökéletes társ :))

Hibák:
Már vásárlásnál kiderült, hogy a bal oldali visszapillantó alján, van egy 4-5cm2-es horzsolás.
Ha világítás mellett fénykürtözök járó motorral, akkor a motor leállítása, és a világítás lekapcsolása után a fényszóró égve marad, ráadásul a visszajelz? sem jelzi ki a m?szerfalon.
Az index kar balra tökéletesen m?ködik, de jobbra valami furcsa dolog miatt nem mindig akar fennakadni, így kicsit kellemetlen, hogy tartani kell a kart, nem beszélve a balesetveszélyr?l.
5-ben nem húz eléggé intenzíven.
A h?t?rács el?tt nincsen semmi véd?, vagy valami, így megvan az esély arra, hogy egy kósza k?darab megrongálja.
175cm fölötti sof?r csak lehajolva látja a m?szerfal fels? sorát.

El?nyök:
A gyári fogyasztási értékek eszméletlenül magasak, de a valóság sokkal kedvez?bb:
- országút - 6l/100km
- város - 8,5l/100km
- vegyes - 7,5-8l/100km
Nagyon kényelmes, jó az ülések keménysége.
Kicsit hintázik az úton, de nekem ez inkább kellemes.

Mindezekhez hozzátenném, hogy eddig 1500km-t vezettem. Az összbenyomás a felsoroltak figyelembevételével 9/10, így ajánlani tudom mindenkinek.

- hivatalos lista még nincs, de ha lesz töltöm

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Renault 11 GTL Következő autója?
Verdikt (7.8/10)

Fiat Albea 2003 (2003 - 2007)