Autók » Fiat » Albea (2003)

Albea 1.2 16W

imádnivaló,esztétikus segit?társ

2003 nyarán sikerült megvásárolnon a FIAT új világautóját.
Azóta használom 56 ezerkm.-t tettem bele.Ez ideig semmi hibája nem volt.A hozzáadott gumikkal nem voltam elégedett,azokat lecseréltem és jobb lett a kocsi uttartása.
Lényegében egy középkategóriás kocsi.Nagy csomagter? szedán.
A legtöbb extra alapáron benne van./ klima,aerbaig 2elektromos ablak,elektr. küls? visszapillantók,szervó,állitható ülésmagasság,deréktámasz,állithatókormány,beépitett gyári rádi 6 db. hangszóróval,kék bársony plüss ülés,szinezett ablakok.,metál fény./
Mivel elég magas állású a kocsi,nem tapad úgy az úthoz,mint egy versenyautó. 140 km. fölött az autópályán óvatosan kell a kormányt kezelni,mivel érzékeny a sávváltásra.
A fogyasztás egy kicsit soknak tünik,mivel a városban megeszik klimával együtt 8,5 litert,Autópályánaviszont klima nélkül,6,5 liter az átlag 140 km.nél.Átlagfogyasztás városban 7 liter.
A végsebesség 180 km/h,ezt csak pár percig tartottam,mivel elég szeles id? volt.

A motor 1,2 es 16 szelepes jól pörgetehet? er?m?.Megfelel? nyomatékkal.
A kezel?szervek kézhez állanak,jó a váltó áttételei,prima a gyári rádió hangja,sokat tudó készülék.Menet közben kiirja,hogy milyen adót fog,bet?vel is.
F?leg a nagy csomagtér miatt vettem meg,amely még növelhet? az osztottan lehajtható hátsó ülésekkel.

- semmi

20 ezrenként kötelez? folyadék és sz?röcserék,

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Előző autója? BMW Következő autója? albea
Verdikt (8.7/10)

Fiat Albea 2003 (2003 - 2007)